Get inspired event Oktober verslag @ Bruidhuis Jolie

Get inspired event Oktober verslag @ Bruidhuis Jolie

Vorige week organiseerde Bruidshuis Jolie in Enschede speciaal voor aanstaande bruidjes het ‘Get Inspired’ event. Onder het genot van een hapje en een drankje presenteerden mannequins de nieuwste bruidscollecties. The Style Fairy was hierbij ook aanwezig samen met andere geweldige leveranciers in de bruiloft branche. Naast het beantwoorden van vragen en informeren van bezoekers was er ook kans om bij The Style Fairy een styling plan ter waarde van € 100,- of een op maat gemaakt welkomst bord te winnen. Scroll snel verder om te kijken of jij de gelukkige winnares bent geworden!

 

Marieke Amelink van Special Edition Photography was gedurende de avond bezig met haar passie en talent: foto’s maken. Ze omschrijft haar fotografie stijl als emotioneel en creatief.

Foto’s door de geweldige Special Edition Photography
De prachtige Loes van silver lining die de bruidsjurken gedurende de avond liet zien. ^

Naast dat ze als mannequin tijdens het event jurken toonde, heeft Loes Evertzen ook een eigen bedrijf genaamd Silver Lining op het gebied van gelegenheidsdrukwerk. Ze maakt de meest prachtige en persoonlijke ontwerpen naar de wensen van de klant.

Rodinne van Het suikerhuisje was ook aanwezig tijdens de inspiratie avond. Al 7 jaar maakt Rodinne de mooiste bruidstaarten en Sweet tables.

Nicole van CreaChic straalt terwijl ze bruidsjurken gedurende de avond laat zien aan aanstaande bruidjes. ^

Loes van Pretty Days is sinds 2006 actief als make-up artist en verzorgt de make-up voor bruidjes. Daarnaast is ze ook gespecialiseerd in hairstyling!

En dan nu,

…TROMGEROFFEL…

De winnares van het Stylingplan ter waarde van 100,- is geworden:

Mascha Kuipers

En de winnares van het op maat gemaakte welkomst bord:

Patricia de Rooij

Gefeliciteerd! Er word zo snel mogelijk contact met jullie opgenomen.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *