New Orleans inspired wedding @Restaurant Fox & Landgoed Singraven in Denekamp

New Orleans inspired wedding @Restaurant Fox & Landgoed Singraven in Denekamp

Omringt door de prachtige herfstkleuren gaven Marlies en Erik elkaar het jawoord in Denekamp. Geheel in New Orleans stijl. De ceremonie werd binnen in het Landgoed Singraven gehouden. Na de tijd werden gasten en bruidspaar richting de tuin naast het landgoed geleid voor het aansnijden van de taart. In een geweldig rustiek schuurtje werd de sweettable opgesteld door de getalenteerd Anouk van It’s A Cake By Anouk. The Style Fairy heeft dit aangevuld met bloemen en hangende lantaarns.

Sweettable It's A Cake By AnoukSweettable door It’s A Cake By Anouk ^
Sweettable Singraven DenekampFoto’s door iSi Weddings ^

IKEA lantaarn sweettable

Geen enkele New Orleans geïnspireerde bruiloft kan een iconisch straatnaambord missen. Dit functioneerde als een leuk welkomstbord waardoor de gasten gelijk wisten dat ze op de goede plek waren. Traditioneel afgekeken van de straatnaamborden in New Orleans waar Marlies en Erik zo verliefd op werden tijdens hun reis door Amerika.

New Orleans wedding street signFoto door iSi Weddings ^

In plaats van een traditioneel gastenboek heeft het bruidspaar gekozen voor oude platen. Deze worden gesigneerd met watervaste witte pennen door alle gasten. Naderhand kunnen ze mooi ingelijst worden ter decoratie in huis. Het perfecte gastenboek voor het bruidspaar die liefde voor muziek deelt. De labels van de Lp’s kunnen geheel naar eigen stijl worden ontworpen. Hier sloten de labels aan bij de stijl van de uitnodigingen met een eigen gemaakt logo!

Vinyl gastenboek bruiloftFoto door iSi Weddings ^

LP gastenboek bruiloft

Elke moderne bruiloft heeft tegenwoordig een eigen hashtag. En deze maak je het beste duidelijk door leuke bordjes te plaatsen!

bordje hashtag bruiloft

Om er zeker van te zijn dat iedereen op de juiste plek gaat zitten en niemand rond hoeft te dwalen rondom de tafels op zoek naar de juiste stoel zijn tafelindelingen ontzettend handig! En hoe leuk is het om gelijk in thema te blijven? De tafel nummers waren in dit geval straatnamen uit New Orleans!

seating chart new orleansFoto door iSi Weddings ^

restaurant fox bruiloft

Bij het prachtige restaurant fox is er natuurlijk de mogelijkheid om lekker buiten te eten. Naast het restaurant loopt een vredig riviertje. En natuurlijk helemaal in New Orleans stijl hebben we deze omgedoopt tot de Bayou. Op de tafels werden de straatnamen aangegeven met daadwerkelijke mini straatlantaarntjes met bordjes hieraan. De prachtige bloemstukken op tafel zijn geleverd door Floral Queen uit Goor.

bayou sign wedding

new orleans table name wedding

floral queen bloemen bruiloftFoto’s door iSi Weddings ^

restaurant fox diner bruiloft

Meer inspiratie op doen? Bekijk dan onze social media pagina’s!

Met speciale dank aan:
Fotografie:  iSi Weddings The Style FairyRestaurant Fox
Bruidspaar: Marlies & Erik
Catering: Restaurant Fox
Styling: The Style Fairy WeddingsKayleigh HamerWilliam Schutten
Bloemen:
Floral Queen uit Goor.
Locaties:
Restaurant Fox – Landgoed Singraven

 

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *