Colourful festival Wedding @De Greftenhoeve

Colourful festival Wedding @De Greftenhoeve

Op een prachtige zonnige dag in juli gaven Marten & Maaike elkaar het jawoord tussen wilde bloemen en bloeiende bosbessen. De Greftenhoeve is een blauwe bessenkwekerij die wordt gerund door de ouders van Maaike. De perfecte locatie voor een kleurrijke buiten bruiloft!

Foto door Kim Creative Lab ^
Foto door Special Edition Photography ^

Rustieke hand beschilderde borden zorgen er voor dat de weg duidelijk is voor de gasten. En het ziet er ook nog eens leuk uit! Deze borden worden door The Style Fairy met de hand gemaakt. En is dus geheel toepasbaar op elke stijl.

De Greftenhoeve is in bezit van deze geweldige oude stoelen. Dit zette de informele en gezellige sfeer neer rondom een kleurrijke en speelse bruidsboog. De boog is aangekleed met gekleurde linten. Dit voegt een festival gevoel toe aan het geheel. Bij bruiloften die buiten plaatsvinden is een loper ontzettend handig. (En zorgt er voor dat de jurk van de bruid tijdens de ceremonie niet vast komt te zitten aan takken of stugge planten.)

Hoe leuk zijn deze houten naambordjes? Marten & Maaike kozen er voor om alleen de eerste rij te voorzien van naambordjes. Dit zodat de getuigen en naaste familieleden op een logische volgorde vooraan zitten. Ook super handig wanneer je als bruidspaar geen ceremoniemeester hebt om de plaatsen aan te wijzen.

Alle corsages en bloemstukken zijn ook door The Style Fairy geleverd. Hierdoor is de gehele aankleding op elkaar aangesloten.

De ringen werden door de kids gebracht. Boomstammetjes functioneerden hier als ringendoosjes. Deze zijn uitgehold en met mos bekleed. De ringen blijven door een rustiek touw vastzitten.

De zus van Marten heeft deze heerlijke taarten gebakken. Ook hier is weer gebruik gemaakt van houten bordjes die de smaken van de taarten aangeeft.

Corsages en bruidsboeket door The Style Fairy ^

Het feest vond plaats bij het wapen van Vriezenveen. Bij de ingang werden gasten weer begroet met een hand geschilderd bord. Maaike heeft samen met haar moeder de gastgeschenken zelf gemaakt. Deze prachtige stenen hartjes kregen een mooi plekje bij de uitgang.

Met speciale dank aan:
Fotografie: Special Edition PhotographyMarieke AmelinkKim Creative Lab
Second shooter: Elena Skorychenko
Bruidspaar: Marten & Maaike
Catering: De Johanneshoeve
Trouwambtenaar: Ellis Geerdink
Styling en bloemen: The Style Fairy WeddingsKayleigh Hamer – Desiree Reinders
MUAH: La Marge Haarmode
Trouwjurk en pak: Sam’s Bruidsboetiek
Ringen: Juwelier Jan Hofmann Dachau
Locaties: Fruitteelt bedrijf De Greftenhoeve & Het Wapen van Vriezenveen
Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *