Outdoor wedding @Lutterzand

Outdoor wedding @Lutterzand

Jennifer & Bram beloofden elkaar trouw midden in het groen. Op een heel bijzonder stukje Lutterzand in Twente. Een bijzondere huwelijksceremonie op een meer dan unieke en natuurlijke plek. The Style Fairy mocht de aankleding verzorgen van deze speciale dag.

Bewegwijzeringsborden op de huwelijksdag zijn ontzettend makkelijk om mee te communiceren. En het ziet er ook nog leuk uit. Dit speciaal met de hand geschilderde bord gaf een leuke toevoeging aan de aankleding en de gasten wisten meteen waar ze moesten zijn.

Romantisch gedrapeerde doeken dansten in wind. De natuur moest duidelijk verwerkt worden in de aankleding. Waardoor een prachtige oude boom op deze speciale dag functioneerde als bruidsboog.

Iedereen heeft ze, overleden dierbaren. Of het nou een familielid is of je trouwe viervoeter die je ontzettend mist, er is altijd ruimte op je bruiloft voor een mooi moment om even stil te staan bij jouw dierbaren die je mist. Dit kan op veel verschillende manieren. Bij Jennifer & Bram hebben ze een speciaal plekje gekregen tijdens de ceremonie.

The Style Fairy kan veel meer voor jullie betekenen op jullie bruiloft dan alleen styling. Voor deze bruiloft hebben wij ook de polscorsages mogen verzorgen. In prachtige geel en blauwtinten.

Het diner werd ook door het Paviljoen verzorgd. Om de gasten te begroeten stond voor de deur weer een mooi handgeschilderd welkomstbord.

Thanks for popping by! Na een prachtige bruiloft en een heerlijk diner hadden de gasten een leuk aandenken en iets lekkers te knabbelen onderweg naar huis.

Bij het plannen van onze bruiloft hadden we veel leuke ideeën voor de aankleding. Na overleg met de locatie-eigenaar bleek dat we best veel van deze aankleding zelf moesten regelen. Gelukkig kwamen we in contact met Kayleigh.

Zij kwam bij ons thuis op bezoek om onze ideeën door te nemen, gaf heel leuke en praktische suggesties, en na locatiebezoek ontvingen wij een persoonlijk stijlplan, gebaseerd op onze wensen en budget. Zij werkte goed samen met de locatie-eigenaar waardoor niks tussen wal en schip viel, en zij heeft ook een aantal persoonlijke items van ons gebruikt.

Op de dag zelf hoefden wij en onze gasten ons alleen maar bezig te houden met de ceremonie en het feest. We zijn erg tevreden, en kunnen haar iedereen aanbevelen.

Fotografie: Special Edition PhotographyMarieke Amelink
Bruidspaar: Bram en Jennifer
Styling: The Style Fairy Weddings
Polscorsages: The Style Fairy Weddings
Locatie: Paviljoen Lutterzand
Bruidstaart: Banketbakkerij Oonk
Make-up: Studio RimaRima Sarkis
Nagels: Bon Bon Nails
Trouwjurk: Novelli
Trouwpak: Roetgerink Mode En Schoenen
Ringen: Juwelier Wissink
Kapsel bruidegom: Bibop by Johnny
Baard: Het Stijllokaal
Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *