Feestelijke Fotoshoot - Gastschrijver Snappshot

Feestelijke Fotoshoot - Gastschrijver Snappshot

14 November was een ontzettend mooie dag. Wij hebben namelijk een fotoshoot gehouden en alles is boven onze verwachtingen verlopen. Wij hebben dan ook enorm gave partners die allen hun steentje hebben bijgedragen. Een van de partners die veel voor ons heeft betekend is The Style Fairy. Onze fotoshoot had er nooit zo mooi uit kunnen zien zonder de hulp van deze geweldige partner. Lees gauw verder over onze ervaring met The Style Fairy en laat je betoveren!

Door de styling van jouw bruiloft uit handen te geven aan The Style Fairy, weet je zeker dat jouw bruiloft er als een sprookje uit komt te zien.

The Style Fairy

The Style Fairy is een supertof bedrijf dat helpt om jouw bruiloft de mooiste bruiloft te maken. Door het gebruik van schetsen en een stylingplan naar aanleiding van het eerste gesprek, kan je een duidelijk beeld gaan vormen over hoe jouw bruiloft er uit zal zien. Je zal echter enorm verbaast zijn hoe het in werkelijkheid uitpakt. Door de styling van jouw bruiloft uit handen te geven aan The Style Fairy, weet je zeker dat jouw bruiloft er als in een droom of sprookje uit komt te zien. 1 zwaai met de staf en je bent spontaan betoverd door je eigen bruiloft. Dit creatieve en innoverende bedrijf geeft iedereen de mogelijkheid om met nieuwe ideeën zijn of haar bruiloft te presenteren aan de wereld. Wie wil er nou niet zoiets gaafs?!

Sharing is caring

Wij van Snappshot zijn enorm blij met de bijdrage van The Style Fairy aan onze fotoshoot. Daarom spreken wij ook nogmaals onze dank uit naar Kayleigh Hamer voor het ondersteunen van ons project. Zij heeft ervoor gezorgd dat onze fotoshoot een magisch totaalplaatje is geworden.

Gun de mooiste dag van jouw leven de allermooiste herinnering. Met Snappshot is elke gast fotograaf en worden ieders individuele belevingen gebundeld tot een fraaie visuele souvenir. Dit is het meest persoonlijke bruiloftsverslag dat je ooit hebt gezien. Prachtig voor nu, onvergetelijk voor later!

Foto’s door: Roy Ensink
Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *