Kasteel Bruiloft - René & Marleen

Kasteel Bruiloft - René & Marleen

In het grootste middeleeuwse kasteel van Nederland gaven René en Marleen elkaar het jawoord. Kasteel Huis Bergh is een kasteel zoals een kasteel hoort te zijn. Met een slotgracht, een ophaalbrug, wapperende vlaggen, rood-wit gekleurde luiken en zelfs verdedigingstorens. De perfecte setting voor een sprookjesbruiloft.

^Kasteel huis bergh

Rene & Marleen kozen voor een rustieke stijl die erg mooi aansluit bij het uiterlijk van het kasteel. Een met de hand geschilderd bord verwelkomde de gasten op een mooie zonnige dag.

Bij binnenkomst van het kasteel wacht een prachtig pleintje met uitzicht op alle gebouwen binnenin. Een rustieke bewegwijzering maakte het duidelijk voor de gasten waar de ceremonie en het Diner plaats zouden vinden.

Er is niets vervelenders dan gasten met mobieltjes in de handen. Een manier om dit te voorkomen is om een telefoonbak te plaatsen voor de ingang. Zo kan de fotograaf (in dit geval de getalenteerde Marieke Bakker van Special Edition Photography) doen waar zij goed in is. En kunnen de gasten optimaal genieten van elk moment.

De ceremonie speelde zich af in een van de oude zalen binnenin het kasteel. Lantaarns en rozenblaadjes zijn verspreid om een gezellige en romantische sfeer te creëren.

Een leuk alternatief voor een standaard gastenboek is een persoonlijk invulverhaal. Er is altijd een grote kans dat alle gasten een soortgelijk verhaaltje in het gastenboek schrijven. We kennen het allemaal wel. We wensen jullie veel geluk samen. Of  ” Gefeliciteerd met jullie huwelijk ”.  Met invulverhalen krijg je van elke gast een leuk en uniek verhaaltje vol leuke wensen en grappige opmerkingen.

^ Kasteel Café Heerendubbel

In het kasteel zit ook het kasteel café Heerendubbel. Hier werd het diner buiten in de schaduw van de boom geserveerd.

Rene & Marleen zijn beide gek op muziek. Dit moest ook tijdens de bruiloft naar voren stralen. Als gastgeschenkjes kregen alle gasten een CD mee naar huis. Hierop staat een mix van muziek geïnspireerd door de liefde die Rene en Marleen voor elkaar voelen.

 

Nog steeds een populaire en leuke manier om een gastenboek te vullen zijn de polaroid camera’s. Niets leukers dan zelf een foto maken en deze gelijk uit de camera te halen. De credit kaart formaat foto’s passen perfect in de plastic hoesjes van het gastenboek.

 

Fantastische trouwdag gehad, mede dankzij de style fairy! Nogmaals bedankt Kayleigh voor alles! We hebben genoten! ” – Rene & Marleen

 

The Style Fairy bedankt:
Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *