Blue & Gold | Tijmen & Manon

Blue & Gold | Tijmen & Manon

Tijmen & Manon kozen de zonnige en originele datum 01-08-2018 om elkaar het jawoord te geven bij het prachtige landgoed De Salentein in Nijkerk. Buiten omringt door de bloeiende Veluwse natuur rondom De Salentein vond de ceremonie plaats.

^ Foto door DM Fotografie

Een met de hand beschilderd bord met een warm welkomst bericht begroette de gasten zodra ze de parkeerplaats verlieten. Het lettertype op alle borden sloot geheel aan op het gebruikte lettertype op de uitnodigingen voor een mooi geheel. De weg naar de bruiloft werd begeleid door feestelijke blauw, wit en gouden ballonnen.

Vlak voor de ingang van de ceremonie kregen de gasten een bericht te zien met daarop de vraag om telefoons uit te laten en geen foto’s te maken tijdens de ceremonie. Dit is een erg handige en mooie manier om er zeker van te zijn dat jullie gasten optimaal genieten van dit intieme moment tijdens de bruiloft. Ook weer geheel met de hand geschilderd.

^ Buitenlocatie De Salentein

Landgoed de Salentein telt drie erkende trouwlocaties. En mijn persoonlijke favoriet is natuurlijk het prachtige prieeltje die buiten tussen de natuur staat. Aangekleed in de kleuren van Tijmen en Manon. Van de bloemen aan de stoelen tot aan de ballonnen rondom het pleintje.

Het goud en blauw kwam ook weer tijdens het diner terug. De lange tafel werd bekleed met een prachtig vloeiende blauwe loper. De gouden onderborden gaven een luxe gevoel. Gasten konden tijdens het buffet borden pakken en plaatsten deze vervolgens op de gouden borden. Een bloemetje en een bedankje voor de gasten gaven de details voor een mooi ogend tafeldekking.

Een leuk bordje maakt het duidelijk aan de gasten hoe het gastenboek werkt. Ook is de IKEA-plantenkas een leuk alternatief om als kaartenbak te gebruiken. Het plexiglas is met de hand beschilderd met de namen van het bruidspaar en de datum van de grote dag.

” Kayleigh heeft onze bruiloft verzorgd, we hebben haar op een trouwbeurs in Ermelo ontmoet. Haar manier van werken sprak ons aan en hebben uiteindelijk haar benaderd voor onze bruiloft.

Via de mail hadden we contact over onze wensen en hoe onze dag er uit moest komen zien. Na het krijgen van een stylingplan wat super leuk is! Kregen we ook schetsen hoe het per onderdeel uit kwam zien. Communicatie verliep goed en ook leuk dat Kayleigh af en toe foto’s stuurde van de dingen die ze gemaakt had.

Op de dag zelf hebben we haar kort even gezien maar was steeds uit het zicht bezig voor onze dag. We zouden Kayleigh aanbevelen aan andere stellen die gaan trouwen en graag een styliste willen. Bedankt voor je bijdrage aan onze mooiste dag, het was prachtig!”

– Tijmen & Manon

 

The Style Fairy bedankt:
Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *