‘Get Inspired’ event @ Bruidshuis Jolie - Verslag

‘Get Inspired’ event @ Bruidshuis Jolie - Verslag

Afgelopen dinsdag organiseerde Bruidshuis Jolie in Enschede speciaal voor aanstaande bruidjes het ‘Get Inspired’ event. Onder het genot van een hapje en een drankje presenteerden mannequins de nieuwste bruidscollecties. The Style Fairy was hierbij ook aanwezig samen met andere geweldige leveranciers in de bruiloft branche. Naast het beantwoorden van vragen en informeren van bezoekers was er ook kans om bij The Style Fairy een styling plan ter waarde van € 100,- of een op maat gemaakt welkomst bord te winnen. Scroll snel verder om te kijken of jij de gelukkige winnares bent geworden!

De prachtige Loes & Nicole die de bruidsjurken gedurende de avond lieten zien. ^
Foto’s door de geweldige Special Edition Photography

Naast dat ze als mannequin tijdens het event jurken toonde, heeft Loes Evertzen ook een eigen bedrijfje genaamd Silver Lining op het gebied van gelegenheidsdrukwerk. Ze maakt de meest prachtige en persoonlijke ontwerpen naar de wensen van de klant.

Marieke Amelink van Special Edition Photography was gedurende de avond bezig met haar talent: foto’s maken. Gelukkig staat ze zelf ook op de foto. Druk in gesprek met een aanstaand bruidje.

Ook stond Maikel Hurts van Maikel Hurts Videografie paraat met zijn camera. Hij legt evenementen vast op film en maakt er een strakke edit van dat past bij het evenement.

Maikel laat zijn werk aan bezoekers zien ^

Voor lekkernijen ben je bij Marloes van Delicate cakes aan het juiste adres. Tijdens het event konden toekomstige bruidjes proeven en door het portfolio van Marloes bladeren.

Heerlijke cupcakes en cakepops gemaakt door Delicate Cakes ^

En dan nu,

…TROMGEROFFEL…

De winnares van het Stylingplan ter waarde van 100,- is geworden:

Marlon Nijland!

En de winnares van het op maat gemaakte welkomst bord:

Lisa!

Gefeliciteerd! Er word zo snel mogelijk contact met jullie opgenomen.

Met dank aan:
Bruidshuis Jolie
Special Edition Photography
Silver Lining
Maikel Hurts Videografie
Delicate Cakes

 

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *