Bruidsevent Twente, Stoer & Trendy

Bruidsevent Twente, Stoer & Trendy

Afgelopen dinsdagavond organiseerde Restaurant Fox & Otherwize Weddings in Denekamp het Bruidsevent Twente. Een trendy en stoere bruidsbeurs dat in het mooie Twentse landschap te bezoeken was. Bruidsevent Twente staat voor passie, inspiratie, beleving en die hele persoonlijke touch die zo kenmerkend is voor elke bruiloft.

The Style Fairy was hier ook aanwezig. We hebben ontzettend genoten van de gezellige drukte. Samen met Rodinne van Het Suikerhuisje hebben we een prachtige stand neergezet. Geheel afgestemd op de laatste trend: Koper!

Ook was er een knallende bruidsmodeshow. De show liet niet alleen de nieuwste en mooiste bruidsmode en trends voor de bruid zien, ook de kleding voor de bruidegom en de bruidsmoeder kreeg alle aandacht.

Met dank aan:
Het suikerhuisje
Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *