Sam's Bruidsbeurs verslag en aankondiging winnaars!

Sam's Bruidsbeurs verslag en aankondiging winnaars!

Wat een gezellige drukte was het bij Sam’s bruidsbeurs In Enschede. The Style Fairy was samen met andere geweldige en gepassioneerde leveranciers aanwezig tijdens Sam’s bruidsbeurs op 29 december 2017. Enthousiaste aanstaande bruidjes en bruidegommen kwamen een kijkje nemen om inspiratie op te doen en de beste leveranciers te vinden voor een perfecte trouwdag.

Foto’s door Iwan Fotografie

Onder het genot van een kopje koffie konden de aanstaande bruidjes de jurken in actie bewonderen, ook de jurken in de rekken werden na verzoek van bezoekers getoond door de modellen.

Organisator: Sam’s BruidsboetiekFotograaf Marieke van Special Edition Photography ^  
Visagiste van schoonheidssalon Younique Identity ^

De leveranciers boden ook voorproefjes van het werk dat ze doen. Marlijn Dekker van Younique schoonheidssalon toverde bezoekers om met een trouwwaardige make-up look. Rodinne Dijkstra van Het Suikerhuisje bracht heerlijke gebakjes mee om te proeven.

Rodinne van het suikerhuisje in gesprek

Naast een hoop gezelligheid was er ook de kans om prijzen te winnen! Ieder van de leveranciers hebben een voucher samengesteld.

En wie hebben er gewonnen?

…..TROMGEROFFEL……..

   

  

De desbetreffende leveranciers nemen uiterlijk 31 Januari contact op met de winnaars met meer informatie en voorwaarden.
Met dank aan:
Sam’s Bruidsboetiek
Special Edition Photography
Iwan fotografie
Younique identity schoonheidssalon
Het suikerhuisje
minanina
Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *