Herfst Bruiloft @ Jan Wesselink Hoes, Lutterzand

Herfst Bruiloft @ Jan Wesselink Hoes, Lutterzand

Naast een warm vuurtje en omringt door kaarsen gaven Lisa en Valentijn elkaar het ja woord. De Ceremonie vond plaats in het Jan Wesselink Hoes bij het Lutterzand. Met een prachtig herfst landschap en dierbaren om hen heen genoot het bruidspaar van een echte herfst bruiloft. De gehele dag was alles gestyled in een landelijke en rustieke sfeer.

Kaarslicht op boomstammen verlichtten het gangpad. De rozenblaadjes en gipskruid creëren een romantisch geheel. Op een speciale dag als deze zijn overleden dierbaren vaak in gedachten van een bruidspaar. Daarom besloten Lisa en Valentijn ze te eren door foto’s te plaatsen tijdens de ceremonie.

Het avond feest vond plaats in Het Paviljoen, Lutterzand. Bij entree konden gasten op de foto met gekke hoedjes en te grote brillen. Deze konden ze in het gastenboek plaatsen met een leuke boodschap voor het nieuwe echtpaar. Hierbij werd gebruik gemaakt van Polaroid foto’s.

Harstikke bedankt dat je de aankleding voor ons hebt gedaan. Het was echt super mooi.. we hadden ons het niet beter kunnen wensen! En je wilt niet weten hoeveel complimenten er zijn geweest! Geweldig! 😃 Nogmaals bedankt en we hebben er ontzettend van genoten.

 

Styling by The Style Fairy
Flowers by The Style Fairy
Photo’s by Special Edition Photography & The Style Fairy
Second shooter: Jasper Bouman
Bride and Groom: Lisa Stein & Valentijn
Make-Up: SkinMo SkinCare Winterswijk
Wedding dress: Bruidshuis Jolie
Wedding suit: Aphrodite Bruidsmode
Polaroid photobooth by The Style Fairy
Location: Jan Wesselink Hoes & Paviljoen Lutterzand
Follow my blog with Bloglovin
4 Comments
  1. I just want to say I’m very new to blogging and site-building and actually enjoyed this page. Probably I’m planning to bookmark your website . You surely come with exceptional articles. Bless you for sharing your website page.

  2. Hmm is anyone else experiencing problems with the pictures on this blog loading?

    I’m trying to determine if its a problem on my end or if it’s the blog.
    Any feedback would be greatly appreciated.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *