Genomineerd voor de Love Awards!

Genomineerd voor de Love Awards!

Ik voel me vereerd om te zeggen dat The Style Fairy is genomineerd voor de Love Awards 2017! Het is fantastisch om erkenning te krijgen in het uitoefenen van mijn passie. Natuurlijk zou ik het geweldig vinden als jullie op The Style Fairy stemmen.

WAT ZIJN DE LOVE AWARDS 2017?

Tot en met 31 December 2017 is de zoektocht naar de beste leveranciers en de leukste bruidsparen geopent. In heel Nederland kan dan worden gestemd op de beste leveranciers uit de huwelijksbranche en de leukste bruisparen in verschillende categorieën en zij maken daarmee kans op een felbegeerde Love Award. Deze worden uitgereikt aan de winnaars per provincie en natuurlijk is er in iedere categorie een landelijke winnaar.

Vanaf 14 november tot en met 31 december kan iedereen via www.loveawards.nl stemmen op zijn of haar favoriete leverancier uit de huwelijksbranche en de leukste bruidsparen van Nederland. Je mag in elke categorie maximaal 1 keer per E-mail een stem uitbrengen. Je kan pas een volgende stem uitbrengen in een nieuwe categorie wanneer je jouw eerder uitgebrachte stem hebt bevestigd. Daarnaast mag je ook een stem uitbrengen via SMS. Stemmen via SMS doe je door een SMS-bericht te sturen naar nummer 1008 met de tekst “LOVE [UNIEKE SMSCODE]”. Lees hier meer over stemmen via SMS.

Als stemmer maak je daarbij ook nog kans op mooie prijzen!

  1. Een luxe hotelovernachting voor 2 personen
  2. Een wellnessdag voor 2 personen. Een heerlijke dag ontspannen.
  3. Een bioscoopbon voor 2 personen

Ik vind het een hele eer om tussen de lijst van getalenteerde en hard werkende leveranciers te staan. En hoop de award voor wedding planner in ontvangst te mogen nemen! Help je mij?

 

Stem dan op The Style Fairy, Enschede Overijssel in de categorie WEDDINGPLANNER

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *