Mint & Jute wedding @ Landgoed Singraven

Mint & Jute wedding @ Landgoed Singraven

Joris & melanie genoten van een prachtige september bruiloft bij Landgoed Singraven. Beide zijn ze gek op de kleur Mint. Dit moest natuurlijk in de bruiloft naar voren komen! De combinatie van Mint met jute geeft een gezellige landelijke vibe. Een paar kanten details erbij en het plaatje is compleet.

De landelijke sferen komen ook weer terug in de bloemkeuzes die gemaakt zijn, namelijk gipskruid! Een hele mooie optie om toch voor wit te kiezen maar niet voor de veelgebruikte roos te gaan. Gispskruid laat zich ook mooi tot een krans of slinger omtoveren. Bijvoorbeeld zoals hier boven afgebeeld staat, over een beschilderd houten bord heen.

Het landelijke komt ook weer terug in de tafelkleding. Jute tafellopers met daaroverheen een strip van kant. Een hele budget vriendelijke optie is om boomschijven te gebruiken voor de center-pieces. Het is romantisch, organisch en maakt de tafel af. De menu kaarten sluiten aan op de persoonlijke stijl van Joris & Melanie. Deze worden ook door The Style Fairy ontworpen en afgedrukt.

Tijdens de borrel achter het kasteel konden de dag gasten een bericht achterlaten voor het bruidspaar. In plaats van een standaard leeg papiertje met een pen en envelop hebben we gekozen voor een invul-verhaal. Dit zijn verhalen met lege plekken tussen de zinnen in. De gasten kunnen hier hun persoonlijke boodschap invullen. De vragen zijn geheel zelf te verzinnen en kunnen alle kanten op gaan. Zo krijg je een leuk persoonlijk bericht van elke gast op de bruiloft.

“ We dachten er eerst aan om zelf de styling van onze bruiloft te verzorgen. Daar kwam echter toch wel iets meer bij kijken dan we hadden voorzien, en daarom besloten we vrij kort voor onze bruiloft toch een professionele stylist in te huren. We kozen voor the Style fairy wedding styling, en wat een goede keus was dat! Kayleigh stortte zich gelijk vol enthousiasme op onze bruiloftstyling. Ze kwam met veel goede ideeën en reageerde ook altijd snel op onze vragen. Hierdoor hadden we er alle vertrouwen in dat alles er op onze bruiloft tiptop uit zou zien. En dat was ook inderdaad zo! Onwijs bedankt Kayleigh!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *