Herfst bruiloft trends 2017

Herfst is aangebroken! En dat betekent niet dat het bruiloft seizoen voorbij is. Want de meest unieke en gezellige bruiloften kunnen tijdens dit seizoen ontstaan. Laten we samen inspiratie op doen voor een perfecte herfst bruiloft:

1. Warme dekens voor de gasten

De zomer is voorbij en het begint kouder te worden. Toch kiezen veel bruidsparen die in de herfst gaan trouwen voor een ceremonie in een schuur of zelfs buiten. Dit is natuurlijk prachtig met het herfst landschap om ons heen, maar de gasten kunnen het koud gaan krijgen. Om dit te voorkomen is het een leuk idee om dekens klaar te leggen voor de gasten.

Source: rockmywedding

2. pompoen kaartenbak

Speel met het herfst thema door bijvoorbeeld een pompoen te gebruiken als kaartenbak! Een echte pompoen zal natuurlijk te veel rommel geven. Kies daarom voor een nepperd. Zoals deze van target:

3. Gezellige taarten

Laat de herfst vibes stralen in de bruidstaart. Warme tinten gecombineerd met bladeren, bloemen en bessen passend bij dit seizoen.

Source: junebugweddings

4. Lantaarns

In de koude donkere maanden is een lantaarn het symbool van licht in de duisternis. En tijdens een bruiloft een romantische en sfeervolle manier om de omgeving te verlichten. Combineer de lantaarns met bloemen en bladeren. Gebruik dik touw om ze in de bomen te hangen of plaats ze op boomstammen. Je kan er alle kanten mee op.

Source: weddinginclude

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *