Rustic-Chic wedding @ Erve Beverborg & 't Bölke

Omringt door familie en vrienden gaven Marieke & Olivier elkaar het ja woord. De rustieke aankleding gecombineerd met chique gouden details pasten perfect bij de grote schuur van het Erve Beverborg in De Lutte. De natuurlijke omgeving kwam tot leven door de Blush-roze drapperingen van de bruidsboog, de witte lampionnen in de bomen, de rozenblaadjes langs het gangpad en rustieke bewegwijzering. Na de ceremonie genoten de gasten samen met het bruidspaar van een stukje taart bij de schuur.

Het diner en feest werd bij ‘t Bölke in Enschede gevierd. De combinatie van de glamoreuze uitstraling van ‘t Bölke en de rustieke elementen die Marieke en Olivier uitkozen gaven een harmonieuze sfeer. Op de tafels viel het oog op houten boomschijven en gouden flesjes gevuld met romantische rozen en gipskruid. Tijdens het dansen zweefden kanten lampionnetjes boven de hoofden van de gasten.

“Kayleigh heeft de styling op onze bruiloft verzorgd, en mede daardoor was onze trouwdag een onvergetelijk sprookje. Kayleigh communiceert goed en duidelijk. De styling op onze bruiloft was perfect, als ik het opnieuw zou mogen doen zou ik het precies hetzelfde doen. Kayleigh heeft onwijs hard gewerkt en ons veel stress ontnomen. We hebben een zorgeloze dag gehad, omdat we op Kayleigh konden vertrouwen. Ik raad elk bruidspaar aan om The Style Fairy in te huren, op deze manier kunnen zowel jullie als bruidspaar én jullie gasten optimaal genieten. Dankjewel Kayleigh!“

 

Styling by The Style Fairy
Flowers by The Style Fairy
Photo’s by Studio Damon & The Style Fairy
Locations: Erve Beverborg & ‘t Bölke

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *